2.5.19

07.04 Hulkuri autoorienteerumine

Poolteist aastat pole Hulkuri sarja enam toimud ja nüüd tuli üllatusena kutse ühele hulkuri võistlusele. Kahjuks tuli see kutse liiga vähe aega enne toimumist, ilmselt sellega seletaks vähest osalejate arvu. Aga kes kohale tulid, ei pidanud pettuma, hulkur ikka oma teatud headuses. Kogunemiskoht oli Tallinnas ühes pubis ning kohale läksime Johani ja Üllega. Kuna Johan pidi niikuinii oma autoga linnas olema, siis seekord oli tema kord roolis olla. Selgus, et võistluse rada oli juba "testitud" Tallinna Lennujaama töötajate peal aga see pisiasi läks kiiresti meelest, kuigi oleks lõppvastuse äraarvamisel kaasa aidanud. otsustasime vastupäeva ringi kasuks, et vajadusel või ajapuudusel mööda lenska maanteed kiiresti tagasi jõuda. 
Kõik sujus kenasti kuni Kiiu juures oleva Nordic Houses nimelise kettapargini, seal läks juhe kokku ning vastust ei suutnud kuidagi leida. 9 minutit hiljem saime siiski vastuse kätte. Nüüd tuli hakata ka punkte vahele jätma, Kaberneeme oli liiga kaugel ning Jõesuu kah. Lennujaama taha 28. punktini jõudmine oli keerukas, eraldusribaga teed ning päris ajakulukas tiirutamine, kuid just seal saime ristsõnas küsimuse kokku: "Kus lennujaamas toimub Visa Hing kaks?"

 Stardis oli välja lobisetud, et netist võib esimesena leida vale vastuse, see pani täpsemalt uurima. Inglisekeelne Wikipedia andis vastuseks, et tegevus toimub Washingtoni Dullese lennujaamas aga filmitud on endises Denveri Stapletoni lennujaamas. Mõtlesime, et ehk ongi see "vale" seotud filmimise asukohaga. Mingil hetkel proovisin ka eestikeelset Wikit ning sealt tuli välja hoopis LA lennujaam, mis ilmselgelt oli vale, nüüd saime ka aru mida mõeldi vale all.

 Otse finisisse ei saanud veel põrutada, sest üks kohustuslik punkt oli veel võtta, sealt läks aga päris palju aega finišini. 4 tiimi oli meist kiiremad olnud - Kukemuna, Libekala, Hulgused ja Kulgurid.
Nüüd järgnes ka traditsiooniline viktoriin mille kohta siiski seekord eelinfo puudus, seega polnud ka meil küsimusi ette valmistatud. Otsustasin küsida lennujaama kus filmitud oli, olin ju korraldajale selle vastuse ette kirjutanud ja teisedki pidid seda googeldades nägema, kuid kahjuks sain vastu näppe, see info polnud kellegile silma jäänud :-( Johanil oli rohkem õnne, tema küsis esimese lennukiga seotud vendade perekonnanime ja see oli oluliselt rohkem levinud info. Üldse läks meil viktoriiniga viletsasti, nagu eriti midagi ei osanud vastata, õnneks läks teistel halvemini, saime 3. koha :-)
Siin poseerivad Lillekesed aga ka Libekalad on peale jäänud

Nüüd ei jää muud loota, kui Jüri ja Neeme võtku jalad kõhualt välja ning hakaku uuesti sarja korraldama, olid ju algselt eelmiseks hooajaks plaanitud sarjas valmis etappe korraldama ka teised.
TEEKOND 

Kommentaare ei ole: