29.10.23

02.08 Suveseikluse kohalesõidumäng

Valgamaal sai suveseigeldud 2004 ja 2007 aastal kui esimesel korral oli osa Valgamaast koos Põlva- ja Võrumaaga ja teisel korral koos Tartumaaga. Kõik teised maakonnad olid juba teisel ringil ja nii jäigi Valgamaa viimaseks ja kõige pikema ajalise vahega.

Kogunemiskoht oli naabermaakonnas, Elvas
sealt algas juba tavapärane joonorienteerumine laagripaika.
 Laagripaiga valikuga oligi sel aastal päris suur mure, sest kõik piisavalt suured kohad olid juba väga pikalt ette planeeritud spordilaagriteks ning sõelale jäi Annimatsi ja seegi alles nädal hiljem tavapärasest toimumisajast. 

Sarnaselt 2007 aastaga oli ka seekord ilm üsna vihmane aga kuna Inge võttis kaasa oma koeratelgi, siis oli meil lisaks magamise telgile ka korralik elutuba kus lauaümber legende lahendada ka kõige hullema vihma või sääseparve puhul. Kuigi Annimatsi ennast retro stiiliga reklaamib, siis pigem on seal tegu minnalaskmisega ja täieliku hoolduse puudumisega, peldikud ja pesemisvõimalused hädised ning kui elektrisüsteeme vaatasid, siis olid õnnelik, et elus veel oled või kogu kupatus maha pole põlenud. Aga noh parema puudusel ajas asja ära, eriti kui arvestada, et 2007 oli laagripaik Poslovitsas kus polnud üldse midagi peale kohale renditud plastpeldikute.

Kommentaare ei ole: