21.9.22

27.07 Suveseiklus Pärnumaal, kohalesõidumäng


 Kuna Johan pidi tööl olema, siis seekord läksime seiklema Inge ja Üllega kolmekesi. Kogunemiskoht oli Halinga tankla juures, seal on ka varasemalt autoorienteerumisele starditud. Kohalesõidumäng erines veidi varasematest, oli küll joonorienteerumise põhimõttel aga piltide asemel maastikupunktid nagu tavalisel autoorienteerumisel. Kohalesõidu TEEKOND

See oli päris lihtne ja varsti olimegi Ermistu puhkekülas kohal. Seadsime oma laagri üles kohe sissepääsu kõrvale et ei peaks kuhugi kaugele manööverdama kui öösel seikluspäeva lõpetame. WC ja väliköök olid ka päris lähedal. Üks telk oli elumajaks, teine elutoaks kus vihmakorral legende lahendada. Pikendusjuhtmega vedasime ka elektri kohale, seega oli kõik vajalik olemas.


Kuna seekord oli sees ka Kihnu saar ja sinna veeti seiklejaid kahe kaatriga 2 päeva jooksul, siis saime kohe õhtul kätte 2 esimese päeva legendid ning võisime ise valida kuidas oma rada planeerime. Kihnu piletid saime registreerimise järjekorras omale valida ja võtsime kohe järgmise hommiku 9.00 ära. Nüüd algas legendide lahendamine.

Kommentaare ei ole: