4.2.22

28.11 Luunja valla autoseiklus

 Seiklusministeerium oli korraldanud Luunja vallas kontaktivaba autoseikluse. Sisuliselt valikorienteerumine ja rajale sai minna oli 19-28 novembril. Kaardi võis omale varem välja printida või ka Luunja kultuurimajast saada. 

Reede õhtul olin niikuinii Tartus ja mõtlesime Johaniga selle sõidu ära teha, autoks Peugeot Partner. Ilm oli selline lumine ja aina lumisemaks läks, kui linnast välja jõudsime, siis sai selgeks, et esiveolise autoga pimedas sõites lõpetame varem või hiljem kraavis või lumehanges. Sadas nii tihedalt, et nähtavus oli null. Loobusime ja keerasime Tartu tagasi. Pühapäeval 28.11 läksime uuele katsele, seekord Suzuki Grand Vitaraga. Kui lõpptulemuse 2. kohta vaadata, siis on kahju, et ei õnnestunud valges ja kuiva asfaldiga sõita, oleks oluliselt parem aeg tulnud. Siiski kahetseda pole midagi, lumega oli ka lahe sõita ja ega me võidupeale ei pingutanudki.


Juba ühe esimese punkti juures sai selgeks, et me pole rajal üksi, Allan oli võistlemas päris üksi ja tal tundus kiire olevat kimas meist peale punkti võtmist kohe mööda :-)
Johan jooksis enamus punkte, mina tegelesin auto ümberpööramisega


Nagu sellelt pildilt näha, polnud sahad isegi hilisel pärastlõunal veel igale poole jõudnud ja 4x4 auto oli õige valik.


RMK Tähemaa puhkekoht oli tuttav, tegin seal suvisel rattamatkal lühikese peatuse.
Lume lükkamine oli täies hoos


Postkastid olid muidugi tavapärased küsimused

Selle traktori haagisel oli suur kiri, et Jõuluvana kingimasin või miskit sellist
Külas käis pidu
Ja varsti tuli ka jõuluvana traktoriga kohale :-)
Tartu kuma
Finiš Luunjas

Kommentaare ei ole: