3.2.22

13.11 AO Mardisõit

 

Nagu eelminegi võistlus nii ka seekord lugesin Taavile kaarti "Eksinud" tiimi nimeall. Võistlus koosnes mitmest osast, algas Tabasalu kardirajalt valikuga, siis sai Türisalu raketibaasis joont sõita

 ja lõpus ka kardiraja parklas kurikate vahel joont ukerdada. 

Seekord oli osa punkte aerosoolvärviga tähistatud ja kuna vahepeal oli vihma sadanud, siis just igalpool tähist ei leidnudki, õnneks sai need punktid arvesse GPS träki järgi. Esimese punktiga juba nii oligi, lisandus väike ajakadu otsimise näol. Tähetorni tänava karjääridevaheline osa osutus 30 piiranguga teeks ja ei lppenud enne ära kui tee otsa sai, sealt jälle ajakadu. Angerja tee MV Wooli kõrval oli aga tupik. Tupikud tuli veel, Vatslas lausa 2 teel tuli ümber keerata. Ja nagu sellest vähe oleks, siis Väänas selle suure betoonmonstrumi juures samuti. Seal Naage teel saime omale ka kiiruseületuse kirja kui 30 märk jäi suurelt teelt mahapöördel pea seljataha ja Waze kiirusehoiatus veidi liiga hilja tuli.

Keila-Joal oli punkt seal hüdrojaama kandis, kaardipeal aga veidi kribu ning kuigi sain kiiresti vastuse kätte, tuli otsida kohta kust see õnnestuks ära saata. Neid infotahvleid oli päris mitu ning kõigepealt leidsin muidugi kõige kaugema.

Joonorienteerumine Türisalu raketibaasi radadel oli vabatahtlik aga tundus, et oleks mõistlik siiski see ära teha kuigi juba oli selge, et aega jääb varsti väheks. Proovisime baasist väljuda kagusuunas aga seal oli ees selline lomp mis tundus meie autole üle jõua käivat, pealegi olime "Eksinud" mitte "Allveelaevnikud" ;-) Käisin kunagi terve aasta siin lähedal Keila-Joa koolis aga tollal ei teadnud me midagi sellest, et ca 1km eemal on angaarides tuumapommid.. Samas Keila tankipolk oli täiesti avalik, sinna viidi meid kooli Nysaga lausa tankdesse ronima.

Peale raketibaasi oli meil jäänud järgi ainult niipalju aega, et korjata ära teele kõige lähemad punktid. Siiski keerasime maha Rannasüdame teele ja jooksin rippsillani. Tagasi maanteele keerasime hooga liinibussile ette, kiirendasime hoo üles ja kohe tuli vasakule teelt maha keerata. Teeserv osutus järsemaks kui paistis, õnneks autoga midagi ei juhtunud. Ei mäleta enam kas bussil oli vahepeal peatus ja sattusime uuesti tema ette või tegime ise möödasõidu aga edasi tuli vist lausa 2 bussipeatust mis meil punktid olid ja mul tuli ikka hoopealt autosse saada, et mitte tagant tulevale bussile ette jääda. See bussijuht võis ikka imestada küll, et mis see KIA siin siiberdab koguaeg bussiees.

Kui ma poleks eksinud ühe KP vastusega või me poleks kiirusetrahvi saanud, oleksime 4. kohal olnud, nüüd aga leppisime 5. kohaga, osales 16 ekipaazi. TULEMUSED  TEEKOND  Raul ja Argo olid toreda ja vaheldusrikka võistluse teinud, tänud!









Kommentaare ei ole: