24.12.22

12.11 AO Mardisõit

 TULEMUSED  TEEKOND  

Paldiskis polnud enam ammu orienteerunud, eriti autoga, viimane kord oligi vist Xdream kunagi aastate eest. Aga ca 20a tagasi olid siinkandis traditsioonilised "Valge laev" nimelised autoorienteerumised. Seegi kord oli üks KP selle maja ees kus vanasti see pubi ja hotell asus.

Seekord kogunesime aga Alexela tanklas

Stardihetkel saime 3 A3 formaadis kaarti, näidis ühest on siin:
ja lisalehe KP asukohtade detailema paigutuse kohta.
Alustasime vastupäeva tiiruga aga nii ebaõnnestunult, et järjest läksid plaanid sassi kuna sattusime tupikutesse. Esimene selline oli Klooga memoriaali juures kus ma sügavalt kahtlesin kas seal autoga liiklemine üldse legaalne oli, kuid keelumärki ka polnud. Jama oli selles, et raudteest ei saanud üle. Siis oli metsas jõgi ees ja lõpuks olime ka Klooga polügoni aia taga, õnneks väljaspool. Nagu ülejärgmiselt pildilt näha on, siis 2 ekipaazi ka läbisid polügoni, samal ajal seal paugutati. Nimelt oli üks alumine tõkkepuu lahti ja sealne punane lipp asus kohas kus seda autost ei näinud ning väga lihtne oli eksida, kaardil ju mingit viidet polnud ja teeääres keelumärki ka mitte. Lõpuks olime jälle tupikus poolsaare põhjaküljel ja siis hakkas ka aeg otsa saama, poolsaare tipp jäigi käimata. 
Meie teekond

ja kõigi tiimide teekonnad:
Tulemused:
Lõpetamine oli Paldiskis Peetri Toll nimelises tavernis kus tähistati ka hooaja lõppu ja võeti kokku karikaedetabel.

Peale ametliku osa lõppu tegi perenaine meile ekskursiooni, peamiselt ajaloolised lõikeriistad:







Aga oli ka kunsti, selle autor keegi kohalik kunstnik, minul vähemalt läks aega, et keskmine tegelane ära arvata, äärmistega sain hakkama :-)
Suur tänu Raulile ja Argole korralduse eest, eriti hea oli seda võistlust päeval sõita, sest vaatamisväärset oli piisavalt!

Kommentaare ei ole: