1.1.22

11.08 Peipsi rattamatk 3. päev


Kolmanda päeva PILDID
Kogu matka TEEKOND

Kolmanda päeva hommik algas sombuselt, sadas juba öösel ja sajuhood jätkusid terve päeva. Alatskivi poole sõites põikasin maanteel jälle E11 peale, kahjuks polnud ka sel midagi vaadata, üsna tüütu põllutee. Alatskivil tegin tiiru lossi pargis ja käisin poes.
Järgmine peatus oli Nina külas kus bussipeatuse varjuall ootasin suurema saju vaibumist, päris järgi sadu ei jäänudki aga nõrgemaks küll ja sai edasi liikuda
Nagu piltidelt näha, olin nüüd juba ametlikult sibulateel.



Ja sibulalamüüjad pole seal ainsad vaatamisväärsused, tundub, et iga majaomanik üritab miskit välja mõelda kuidas teistest erineda

Varnjas sibulatee lõppes ja E11 suundus Koosa poole mööda üsna mahajäetud teid

Taustalt on näha, et Tartu pool on taevas üsna tume, korduvalt lõi ka välku, kombainid koristasid Tähemaa kandis ilmselt rapsi.
Matka lõpetasin Emajõe suursoo külastuskeskuse juures.


 Kahjuks on suurejooneline kompleks mahajäetud ja võis ainult unistada, et siin saaks ühe tee juua retke lõpuks. Laudteega matkarajale siltide järgi rattaga minna ei tohtinud aga üks RMK mees tõmbas just mootorpaati veest järelkärule ja temaga juttu ajades sain loa siiski rattaga tiiru ära teha :-) Õnneks suurem sadu mind kätte ei saanudki, saml ajal Tartus oli olnud päris uputus ja autoga sõitmine ka raskendatud, sest nähtavus olematu.

Ülejäänud selle päeva PILDID
Päeva läbisõiduks kujunes 67km.


Kommentaare ei ole: