15.2.21

14.11 Oandu matkarajad

 Hulkuri virtuaalse karika raames käisin vahepeal Kaarnakivi juures pilti tegemas

See oli üks lihtsamaid pilte selle võistluse raames, oli ju seal korduvalt varem käidud. Seega kui esmaspäeva hommikul pilt ilmus, sai kohe pealt tööd õhtul Rõugesse suundutud. Teepeal oli aga üks avarii, hunnik palke, metsaveok ja äkki märkasin, et üks palgihaagise tugipost vedeles vasakus teeservas, sain õnnelikult mööda. Uudistes pärast räägiti vist neljast autost mis "palkidele" otsa sõitsid, ilmselt siiski tabasid need autod just seda metallijurakat sest erinevalt palkidest oli see üsna märkamatu. Kui algul tundus veok päris korras olevat, siis täpsemal vaatamisel selgus, et haagis oli täpselt kummuli.
Nüüd aga Oandusse. Libekalad jagasid infot ja teatasid Mardisõidu ajal, et lähevad peale võistlust Oandusse ühe järgmise pildi järgi. Kuna see oli piisavalt kaugel, et omaette sinna mitte sõita ja nüüd olime juba nii lähedal, siis kauplesime end kampa ja läksime koos seda vaigutamispuud jahtima. Oli teada, et see asub mingil matkarajal, infotahvlid viitasid vaigutuslangile pärandkultuuri rajal ja sinna suundusimegi. Kammisime pimedat metsa päris kaua aga sobivat kaheharulist puud ei leidunud. Eksinutelt tuli telefoniteel lisainfot ja umbestäpsed koordinaadid -olime valel matkarajal. Jätsime selle raja pooleli, naasime algusse ja läbisime siis õige raja. Saimegi puu kätte. Meie teekond matkaradadel
Lisaks oli mitte kaugel mererannas ka üks boonuspilt, sellegi võtsime koos Libekaladega ära.
Järgmisel päeval, teel koju, käisin läbi ka metsakolli juurest Viljandimaal ning tegin pildi koos Metskasside maskotiga.

Kommentaare ei ole: