30.9.19

28.07 Suveseiklus kokkuvõte

Suveseikluse raames sai läbitud 999,72km autoga, lisaks lugematu hulk kilomeetrid jalgsi, näiteks Poruni matkarajal läbis ainuüksi Johan 19km. Koos kodust kohalesõiduga oli auto läbisõit 1370km. Ööd jäid üsna lühikeseks, viimane öö vist 2h ainult. Ilm oli väga palav, vihma saime vist esimesel ööl ainult. Kuigi suur osa seiklejaid kasutasid kas majas ööbimist või oma kämparit, siis meie jäime ikka truuks telgile, tegelikult oli 2 telki, Monika tahab ikka omaette olla :-)

Tulemustetabel näitas meile seekord 6. koha. Kui arvestada, et me ei sõitnud tulemuse peale vaid molutasime igalpool piisavalt kas süües või ujudes, siis on see ikka päris hea. Millegipärast saime tankipunkti eest 0 punkti kuid see enam tulemust ei muutnud.
Pähklit muide ei saanud seekord keegi kätte, oli teine metsa peidetud ja ikka kõige lihtsama ja loogilisema vihjete süsteemi järgi. Nimelt jäi vihjete tulemusel kaardile üks püstine ristkülik metsa milles asus üks metsavendade memoriaal. See oli olnud ainult Regio webikaardil, ükski teine kaart seda ei tunnistanud ja need vähesed kes üldse sinnakanti jõudsid ei osanud võsast seda lihtsalt otsida.
Tagasiteel külastasime veel käimata jäänud endiste lõhkeaineladude territooriumi ning tegime põhjaliku ujumispeatuse Rannapungerjal. Mustveest sai suitsukala ka ostetud.

Kommentaare ei ole: