14.3.17

04.03 AO Talvekarikas Pärnumaal


Esimest korda olin ma Praalixx tiimi koosseisus koos Martiga kes tavaliselt Allanile kaarti loeb. Nüüd oli Marti aga ise roolis ja mina lugesin kaarti.
Autoks Forester, veidi uuem versioon kui Allanil. Ja see auto sobis sellesse teede olukorda väga hästi, madalamatest autodest oli lausa kahju, teedest ka muidugi kuid need olid mülkad juba enne meie tulekut. Start oli Halinga restoranist ja enamus rajast jäi idapoole maanteed kuid mõned punktid olid ka läänepool Halingast lõunas.
Kiirusepiirang oli seekord üsna keeruline, Tallinn-Pärnu maanteel 90, mujal 70 ja asulas 50, kusjuures asula piirid olid täpselt süsteemis märgitud ja nii me ühe asulamargi maha magasime ja oma trahvi saime.
 Õnneks see meie kohta ei muutnud. Läksime päripäeva ringile ja punkt 19 oli esimene probleem, lähim suurem tee oli läbi taluhoovi aga kui päris hoovi piirile jõudsime, oli selge, et edasi minna pole mõistlik, hiljem olla teistel seal isegi probleeme olnud.
Punkti võtmata ei tahtnud jätta, seega sõitsime tagasi ja käisime seal seda sopast põlluteed pidi. Ilmselt oleks olnud mõistlik rada tehes sinna talu juurde rist teha ja juba eos probleeme vältida. Järgmine arusaamatus tekkis 50 punktiga kus ma ei vaadanud mitte punast punkti ringi keskel vaid musta ja üritasin valelt poolt teed otsida seda liiniposti mida seal tegelikult polnudki, rajameistri eksimus, punkt oli küll õiges kohas aga hoopis truup oleks pidanud legendis olema. 22 punkti ei õnnestunud ka soovitud teed sõita, tõkkepuu ees. Kes vastupäeva ringi tegid, neile see ilmselt probleem polnud. Tulles tagasi kaardi kirdenurgast, oli aga ühel teel üks kastiga kaubik pargitud keset teed.
Õnneks kobis vana kähku rooli tagasi ja saime tast mööda.
Raja lõpuosas tegin ilmselt taktikalise vea, võtsime punktid 33-8-55-9 aga oleks pidanud 33-9 tegema ja siis hiljem 32-55-8-3 sest sealkandis olid teed ikka väga auklikud ja isegi Foresteriga ei saanud normaalselt sõita, ajakadu oli suur. Sellegipoolest tulime 4. ajaga. Kiirusetrahvid aga liigutasid võistlejaid veidi ringi ning tõusime 3. kohale. Praalixx sai ka sarja arvestuses 3. koha. Allveelaevnikud jäid neljandale. 2 esimest etappi olin ju allveelaevnik ja panin nüüd kokku punktid mis sain nendega ning viimase etapi kuid isegi sellisel juhul oleksin 4. kohale jäänud 1 punktiga. Seega sarja karikas Martile ja mina viisin koju selle etapi klaasitüki.


PILDID  TULEMUSED  TEEKOND GeoApes 


Kommentaare ei ole: