16.6.07

Xdream vol.3

Kanuusse aga ei saanudki nii lihtsalt - kõigepealt tuli Sõsarsaartele ujuda. Hea vähemalt, et varustuse võis maha jätta, sellegipoolest ujusime pikkade dressidega ja ka joogipudelid võtsime kaasa. Vesi oli väga soe ja ka hiljem läbimärjalt kanuus istudes külm ei hakanud. Punktid olid paigutatud nii, et tuli risti-rästi üle järve sõita. Erinevalt paljudest kes vähemalt tagantjärgi lugedes olid kanuuga lõiganud ja punkte võtma saatnud kellegi joostes, võtsime meie kõik punktid ilusti kanuuga ära. Muidugi kaldale me kanuud ei tirinud. Kätes jagus jõudu rohkem kui jalgades ja seega kasutasime kanuus oleku aega jalgade puhkamiseks.

Järgnes jalgsietapp tagasi Tehvandile. Vahepeal oli 2 punkti, mille leidmisega probleeme polnud aga kõige otsemat teed me ei kasutanud, kuna päris mutta ei hakanud ronima. Järgnevad pildid on staadionilt enne rattaetappi:

Kuna rattaetapile saime ühe kaardi, siis seekord jäi see minu kätte kuna tegu oli minu koduümbrusega. Siiski vaatas ka Johan aegajalt üle, kus oleme, kuhu läheme.
Taavil tuleb poseerimine hästi välja, isegi siis kui ta ise seda ei tea :-)
Minaise
Esime rattapunkt asus lasketiiru taga ja liigne enesekindlus maksis kohe mulle kätte, vaatasin kaarti liiga pealiskaudselt ja panimegi punktist ca 200m mööda. Edasi olin hoolikam. Otsustasime kasutada maksimaalselt suuri teid, lootes kiiremini ja väiksema energiakuluga edasi saada, see osutus õigeks.

Kommentaare ei ole: