19.8.10

19.08 segased kaardimaksed

Selle postituse põhjustas 2 kaardimakset mis tekitasid minus kergelt öeldes imestust:

Valga ARK - kaardimakse 900 eek, letil oli kiri, et teenustasu 9 eek. Ja kui nüüd oma konto väljavõtet vaatan, siis on sellele lisaks maha läinud "Kaarditoimingu teenustasu 38,73 eek". Kõne Swedpanki tõi välja fakti, et ARKis on SEB terminalid ja seal maksmine on sisuliselt võrdsustatud võõrast automaadist raha võtmisega, selle teenustasu sai siis SEB. Point selles, et sellise topelt teenustasu eest keegi ei hoiatanud.

Valga Konsum - kartulisalati karbil hind 16,35. Kassaekraanile ilmus aga summa 16,40 - müüja selgitas et tema pole programmeerija ning kõik asjad ümardataksegi ning 5 sendi täpsusega maksta ei saa isegi kaardiga. Mina maksin kaardiga ja nii kassa kui kaardimakse tshekil on hoopis 3. summa - 16,37 eek. Konsumi juhataja jäi vähemalt telefoniteel nõusse, et kuskil on kala ning lubas asja uurida IT firmast kes neil kassadega tegeleb.

Jutu point - kes ikka viitsib oma konto väljavõtet kontrollida ja tshekkidel näpuga rida ajada, mina ka ei viitsi, need 2 asja avastasin lihtsalt juhusena aga kui palju sellist pügamist tegelikult toimub ja mis summad kokku mängus on?? Masendav

Kommentaare ei ole: