2.9.21

17.07 Tõrva autoorienteerumine

 

TULEMUSED  TEEKONNAD ja STATISTIKA  Minu PILDID  Ülavi PILDID  

ARTIKKEL Tõrva kodulehel

Avo Põldsalu mälestusvõistlus autoorienteerumises toimus laupäeval 17. juulil. Rada sai mai alguses tehtud ja õnneks ühtegi muudatust ei tekkinud ning kõik väljavalitud punktide asukohad olid võistluse hetkel kasutatavad, käisin enne võistlust isegi mõnda veel kontrollimas. Küll oli mõnel võeistlejal raskusi ühe KP leidmisega hoolimata enne starti saadud lisainfost mis oleks võinud asja lihtsustada. Kevadel juba kaugele paistnud Roksi järve hoiuala silt oli nüüd tõsti võsas nähtamatu kuid selle leidmine ei olnud siiski võimatu. 

Jätkasin eelmisel aastal alustatud küsimuste ja valikvastuste varianti, oli ka mitmeid lihtsalt kohalolukontrolliga punkte. Kõik kohaletulnud 17 võistkonda said ka seekord tulemuse kirja, katkestajaid polnud. Punkte sai seekord 80 ja keegi ei suutnud kõiki ära võtta, võitja läbis 77 punkti, teine koht juba 67 punkti. Ainukese muudatusena oli seekord 3h võistlusaja sees ainult üks lisaaeg, varasemalt on mitmed vähemkogenud võistlejad liiga vara "metsast välja" tulnud ja sellega püüdsin seda vältida, tundus toimivat.

Võistluse algul tekkis ärev olukord kui võistlejad ei näinud oma telefonides punktide vastusevariante, Argol kulus veidi aega lahenduse leidmiseks ja seni märgiti oma vastuseid paberil sest õnneks olin ikka jätkanud paberil kontrolllehe kasutamist. Lõpus pidin siis kõigil puuduvad läbitud KP-d paberilt ise süsteemi sisestama. Võit ja rändkarikas läks seekord kohalikele - Satana koirat on seda jahtinud juba mitu aastat, teise koha said esmakordselt sel võistlusel osalenud vanad kalad - Libekala ja kolmas koht võistkond Esivedu.

Foto: Ülav (tema ülejäänud pildid on SIIN)

Tiina oli Tõrva spordiseltsi poolt hoolitsenud medalite ja auhindade eest ja neid jagus jälle kõigile osavõtjatele. Tundus, et jäädi rahule ja kohtume järgmisel aastal.

Kommentaare ei ole: