17.5.10

09.05 TJM

Jooksumaratoniks oli tellitud jälle ilus ilm ja kuigi hommikul tundus külm ning oli tahtmine lausa pikkade varukatega rajale minna suutsin enne starti ainuõige otsuse vastu võtta ja lühikeselt minna. Kohe oligi soe ja nii enamuse osa rajast. Alustasin rahuliku tempoga nagu tavaliselt ja isegi poolel maal polnud veel mingit väsimust tunda, küll hakkasid ennast melde tuletama igasugused jala ja puusalihased ning põlved. Siiski polnud asi hull ja finish jõudis kätte kiiremini kui füüsilise vastupidavuse lõpp. Lõpus suutsin ka väikse spurdi teha ja siis oli küll tunne, et oleks võinud selle lausa viimasele kilomeetrile venitada - enesetunne oli lihtsalt nii hea. Jalad olid küll läbi aga on olnud ka palju hullemini, suutsin päris vapralt ka pooletunnise toidujärjekorra ära seista ilma, et oleks pidanud maha istuma :-)
Seekordne veidi jahedam ilm oli ka ehk põhjuseks, miks jätsin maha oma joogipudeli ja piirdusin igas TPs ainult ühe topsiga ning paaris viimases ka banaanitükiga. Tavaliselt on olnud palju palavam ja vedelikuvajadus kordades suurem. Ühe Maximi geeli panin kah 3e punkti jookide vahele hakkama.
Tulemus parem kui eelmine aasta aga ei midagi erilist - jooksjat minust ikka ei saa 1387. koht ajaga 2:22:07. Taavi suutis oluliselt paremini 827. koht ajaga 2:00:26.
GPS logi

Kommentaare ei ole: