22.11.22

19.08 Ei saa me läbi Lätita 2022, reede

Reedene video: 

Kõik PILDID on SIIN  Kogu TEEKOND on SIIN  

Peale mandaati sai omale sobivas keeles ekskursioonigrupi valida ja mina sattusin selle mungarüüs poisi jüngriks
Tegime tiiru mööda "vana"linna ja pärast ka lossis kus videoinstallatsioon tutvustas lossi ajalugu.


Kuuma oli sel päeval üle 30C ning isegi linnas jalutamine oli väga raske, nagu ka sellel pronksist mungal. Hea, et rattaga ei pidanud mööda treppis kruusateid laagrisse väntama. Mõned seda siiski tegid ja minu lugupidamine neile! Teekond laagrisse oli ca 45km.
Laagripaik oli suur spordikompleks järve kaldal. Õhtul olid ka esimesed meeskonnamängud, alustuseks pidi 4 liikmelisest tiimist 3 ujuma täispuhutud batuudini, seal liumäest alla laskma ja tagasi kaldale ujuma, kui kolmas liige oli selle teinud siis neljas pidi ära jooma 0,3L õlle või 0,5L vee. Ilmselgelt tehti meiesugustele sellega liiga. Mina startisin ujumisetapile esimesena ja ei osanud arvestada liumäe libedust, (eelnevalt oli see olnud kuiv ja ei libisenud) ning sulpsasin jalad ees nii kiiresti vette, et lõi ninakaudu vee kurku. Pinnale tõstes avastasin, et ma ei saa hingata, keerasin end selili ning kõõksusin seal kuni suutsin vee välja köhida.
Teine mäng oli kommide otsimine, laagri territooriumile oli peidetud sadakond kommi mis tuli üles leida, saime alla 10 neid kätte.

Kommentaare ei ole: