27.8.20

18.07 Tõrva autoorienteerumine

 

Avo Põldsalu mälestusvõistlus autoorienteerumises oli seekord veidi teistmoodi. Kontrollaeg jäi ikka 3h aga puhast aega pikendasin 2h-ni, ehk siis 2 lisaaega. Ja KP tähiseid ka metsa ei viinud vaid olid 3 vastusevariandiga küsimused nutiseadme äpis. Mõnes kohas polnud midagi küsida, seal piisas kohapeal olles punkti märkimisest. Tundus, et see variant rahvale meeldis. Osalejaid oli küll vähem kui varem kuid ei midagi katastroofilist. Raja tegin valmis mai keskel ja siis oli loodus veidi teistsugune, näiteks järgneval pildid olev vana pumbajaam on ilusti ligipääsetav kuid võistluse ajaks oli selle ümber kasvanud selline nõgesevõsa, et AINULT ÜKS võistkond suutis selle läbida ja õige akende arvu kokku lugeda :-)

Kuna Gert oma varasemaid võite kaitsma ei tulnud, siis oli võimalus teistel, siiski kogemus maksis ning rändkarikaga läksid koju Raul ja Argo.

TULEMUSED  PILDID raja tegemiselt ja võistlusest  Võistlejate TEEKONNAD  ARTIKKEL Tõrva kodulehel  

Tänan osalejaid ja neid kes korralduses aitasid - Tiina (kaartide trükkimine ja muu ettevalmistus), Johan ja Tiiu (läbiviimisel abistamine). Ning Argot nutiäpi ja tulemustesüsteemi eest.







Kommentaare ei ole: