25.8.08

26.07 IMSS

Igamehe Suveseiklus oli seekord Lõuna-Raplamaal ning Põhja-Pärnumaal. Kahjuks ei õnnestunud puhkust ajastada suveseiklusega seekord ja nii saigi Metskasside tiim teistega ühineda alles reede õhtul. Laagriplats asus Kaisma järve ääres ja sealt algas ka laupäeva hommikul meie seiklus. Ees ootas Märjamaa ümbrus ja otsustasime seigelda vastupäeva, seega suundusime läbi Järvakandi Raikküla poole. Järvakandis üritasin WIFIga netti saada aga ei tea kas minu läpakas nöökis või oli miskit muud viga, kuid ühegi võrguga ühendust ei saanud ja kui saingi, siis katkes see kohe. Seega jäi üle esimesed ära arvatud kohad läbi käia ja siis Märjamaale suunduda kus oli lootus korralikku netti saada. Statoilis toimiski Elioni WIFI veatult ja Googli abiga saime vastused pea kõigile vastamata küsimustele. Edasi ootas meid Castrum Warbolense ehk Varbola linnus. Ma polnudki seal varem käinud ja nüüd sai see viga parandatud ja lisaks leidsime ka vastuse küsimusele, et kuna käisidsaarlased sealkandis - see oli aastal 1222. Järgmine peatus aga oli üllatav, sest selle olemasolust polnud mul varem aimugi, nimelt hauakivi vene rublale. Luuletus sellel on igatahes lahe. Nujah, mis edasi juhtus aga polnud sugugi nii lahe..

Et nii juhtuks on vaja: 1 joodik jalgrattaga, 1 kruusatee paksu pehme kruusaga ja väga palju halba õnne. Mahakandmisele läks seekord auto ja kompass, kõik muu, kaasaarvatud inimesed autos säilitasid oma esialgse füüsilise kuju ja vigastused olid ainult emotsionaalset laadi. 2 tiiru üle võlli pole mitte igapäevane meelelahutus.

Sellega seiklus õnneks ei lõppenud, RaudSõrmused korjasid meid peale ja nendega sai veel paar kohta läbi käidud ning kojugi jõutud. Suur tänu neile ja teistele seiklejatele kes appi tulid !

Kommentaare ei ole: